Széchenyi 2020

Események

Sajtónyilvános zárórendezvény

2022. március 16-án az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) tanácstermében valósult meg az ünnepélyes projektátadó rendezvény, melyen a projektben résztvevő szakmai szervezetek osztották meg az eredményeket és az elért fejlesztéseket.

Sajtónyilvános esemény

2021. október 12-én Sajtónyilvános eseményt tartottunk az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) tanácstermében. A program részeként bemutattuk a projekt fő témáinak felülvizsgálati folyamatát, úgy mint az ártéri öblözetek, a kisvízfolyások, a belvízzel veszélyeztetett területek vizsgálatait, és a kockázatkezelési tervezést, illetve ezek részeredményeit.

Köszönjük részvételüket és érdeklődésüket!

Társadalmi konzultáció I.ütem

Magyarország Árvízkockázat Kezelési Tervének első felülvizsgálatának a társadalmi konzultáció I. ütemére elkészült dokumentumai és térképei már elérhetők a http://vizeink.hu/akk/ honlapon!

Kérjük észrevételeit 2021. július 1-jéig a honlapon található űrlap segítségével, vagy közvetlenül az akk@vizugy.hu központi email címre küldje meg. Köszönjük az eddig beküldött javaslatokat és támogató közreműködésüket!

Társadalmi konzultáció II. ütem

Magyarország Árvízkockázat Kezelési Tervének első felülvizsgálatának a társadalmi konzultáció II. ütemét 2021. 09. 06-09. között rendezzük meg online formában. A programról és a regisztrációról a https://vizeink.hu/tarsadalmi-konzultacio/ oldalon talál bővebb információt!